Helmi & Toivo lomalla

Haaveiletko lomasta Espanjan auringon alla tai asut Espanjassa ja tarvitset avustajaa /kotiapua. Kauttamme suomenkielinen avustaja lomasi ajaksi tai jos asut pysyvästi Fuenguirolan alueella.
Teemme yhteistyötä Apartementos Nuriasolin kanssa Espanjan Fuengirolassa. Asiakkaina on ollut lyhyt- ja pitkäaikaisia asiakkaita sekä kevyen avun tarvitsevia henkilöitä pieninä ryhminä erilaisilla teemamatkoilla. Teemme erityisryhmille suunniteltuja pienryhmämatkoja Espanjaan teemoina mm. kulttuuri, musiikki, taide, liikunta ja elämyksellisyys arjessa. Mukana matkoilla on oma vertaisopas sekä sairaanhoitaja. Matkat ovat omakustanteisia.Palveluseteliasiakkaat saavat avustajan palkasta korvauksen oman kaupunkinsa sääntöjen mukaisesti.

Kysy lisää :
Maarit Sairaanhoitaja 040 936 45 35
Marja Helinä Sisältövastaava 050 339 55 68

Sairastuttuasi tai yksin matkustaessasi tiedät, että turvallinen suomenkielinen sairaanhoitaja on tarvittaessa tavoitettavissa Espanjan Fuengirolassa. Ensikäden neuvot palveluista ja tulkkausapu ovat kokemuksemme mukaan ensiarvoisen tärkeitä hoitoon hakeutuessa Fuengirola-Torremolinos-Marbella alueella. Tarvittaessa voit olla yhteydessä jo ennen matkaasi ja keskustella ennakoivasti tarpeestasi terveytesi/lomasi suhteen. Tunnemme paikalliset olosuhteet ja arjen käytännöt. Paikallinen tuntemus arkielämän asioissa on lomaasi helpottava asia. Kauttamme tarvittaessa avustaja/ kuljetukset valitsemiisi kohteisiin / lentokentälle. Espanjalainen terveydenhuolto on erittäin tasokasta ja Suomalaisen sairaanhoitajan/avustajan avulla uskallat toteuttaa matkahaaveesi.

Jos suunnittelet matkaa Espanjaan ja terveytesi puolesta saatat tarvita apua ole ajoissa yhteydessä.

040 936 45 35 arkisin 8-10 Sairaanhoitaja Maarit

Ota yhteyttä!

Disability
Summer walk

Gambia

Teemme yhteistyötä Suomalaisen Majoituspalvelun kanssa Gambiassa.

Asut keskellä Afrikkalaista yhteisöä, mutta lähellä turistipalveluja ja elät Afrikan sykkeessä ja saat tarvitsemasi avun suomen kielellä. Jos olet seuramatkalla hotellissa voit silti olla yhteydessä Helmi&Toivon hoitajaan Gambiassa ja hän vierailee luonasi hotellissa. Tarvittaessa myös kuljetus ja tulkkausapu järjestettävissä. Tuntiveloitus on Suomen hinnaston mukainen. Matkavarauksesta vastaat itse, voimme toki avustaa siinä ja terveydellisestä hoidosta vastaa suomalainen hoitaja/avustaja lomakohteessasi tarpeesi mukaan. Tarvittaessa saat apua lennolle ja paikan päällä.

Lomat Gambiassa ovat kysyttyjä, joten jos haaveilet lomasta Gambiassa ja tarvitset hoidollista apua, ole yhteydessä .

Hoivapalvelu Helmi&Toivon numeroon 040 936 45 35
Arkisin klo 8-10

Make your Dream come True.

Ota yhteyttä!