Helmi & Toivo lomalla

Espanja

Kauttamme tarvittaessa hoitaja lomaillessasi Espanjassa.

Sairastuttuasi tai yksin matkustaessasi tiedät että turvallinen suomenkielinen sairaanhoitaja on tarvittaessa tavoitettavissa. Maksat palvelusta mitä käytät et muusta. Espanjassa pysyvästi asuva suomalainen sairaanhoitaja on palveluksessasi lomasi ajan tilapäisissä tilanteissa tai mahdollisesti päivittäisenä avustajana lomaillessasi Fuengirola-Torremolinos-Marbella alueella. Tarvittaessa terveydellisiä tai käytännön apuja voit olla yhteydessä jo ennen matkaasi ja keskustella ennakoivasti tarpeestasi. Sairastuessa ulkomailla käytännön apu ja tulkkausapu kauttamme onnistuu. Paikallinen tuntemus arkielämän asioissakin on lomaasi helpottava asia. Espanjalainen terveydenhuolto on erittäin tasokasta ja Suomalaisen sairaanhoitajan avulla uskallat toteuttaa matkahaaveesi.

Jos suunnittelet matkaa Espanjaan ja terveytesi puolesta saatat tarvita apua ole ajoissa yhteydessä 040 936 45 35 arkisin klo 8-10

Ota yhteyttä!

Disability
Summer walk

Gambia

Teemme yhteistyötä Lomakohteeseen Gambiassa. Meillä on siellä sopimus-Guesthause, jossa suomalainen omistaja.

Asut keskellä Afrikkalaista yhteisöä mutta lähellä turistipalveluja ja elät Afrikan sykkeessä ja saat tarvitsemasi avun suomen kielellä. Jos olet seuramatkalla hotellissa voit silti olla yhteydessä Helmi&Toivon sairaanhoitajaan Gambiassa ja hän vierailee luonasi hotellissa. Tuntiveloitus on suomen hinnaston mukainen. Tulkkaus ja kuljetusapu sisältyy hintaan. Talvikausi Gambiassa on 15.12-15.2  Matkavarauksesta vastaat itse, voimme toki avustaa siinä ja terveydellisestä hoidosta vastaa suomalainen hoitajamme lomakohteessasi tarpeesi mukaan. Tarvittaessa saat apua lennolle ja paikanpäällä. Seuramatkoja suorilla lennoilla Gambiaan järjestää Tjäreborg.

Lomat Gambiassa ovat kysyttyjä, joten jos haaveilet lomasta Gambiassa talvikautena ja tarvitset hoidollista apua lomallasi ole ajoissa yhteydessä Hoivapalvelu Helmi&Toivon numeroon 040 936 45 35 arkisin klo 8-10.

Make your Dream come true.

Ota yhteyttä!

Risteilyt tai Bussimatkat

Tallinnan risteilyt avustajan kanssa toimivat arjen piristeenä. Liikennöitsijästä riippuen avustajan matkan korvaa joko asiakas tai liikennöijä. OnniBus tarjoaa Henkilökohtaiselle avustajalle ilmaisen kuljetuksen joten matkailu kotimaassa onnistuu liikuntarajoitteellisellekkin.

Ota yhteyttä!

Disability